2221085114 6977405237 Λεωφ. Δροσιάς 20-24, Δροσιά & Τέρμα Ήρας Χαλκίδα 341 00 solargas@solargas.gr

 

 
Υγραέριο - Προπάνιο - Φυσικό Αέριο - Προμήθεια - Διανομή - Εγκατάσταση | Αφοί Χριστοδούλου Εύβοια Βοιωτία Αττική


Το υγραέριο αποτελεί μια ιδανική λύση για οικονομική θέρμανση, μιας και είναι πιο οικονομικό έναντι των άλλων καυσίμων όπως το πετρέλαιο, το ρεύμα, ακόμη και από το φυσικό αέριο, ειδικά, αν χρησιμοποιούνται λέβητες αερίου τελευταίας γενιάς συμπύκνωσης, η οικονομία φτάνει μέχρι και το 35%, καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες για αυτόνομη ή κεντρική θέρμανση, παραγωγή ζεστού νερού, μαγείρεμα, λειτουργία τοπικών μονάδων θέρμανσης, σε σπίτι νέο ή υφιστάμενο, μονοκατοικία, πολυκατοικία, διαμέρισμα ή επαγγελματικούς χώρους.

Η εταιρεία μας SOLAR GAS των ΑΦΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ με έδρα στη Δροσιά Χαλκίδας και με υποκατάστημα στο Τέρμα Ήρας Χαλκίδας, είναι οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη προμήθεια, διανομή κι εγκατάσταση υγραερίου, προπάνιου και φυσικού αερίου, προσφέροντας σε προσιτές τιμές, ολοκληρωμένες και λύσεις άμεσες σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 
 
 
Η εταιρεία μας SOLAR GAS των ΑΦΩΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ που εδρεύει στη Δροσιά Χαλκίδας και με υποκατάστημα στο Τέρμα Ήρας Χαλκίδας, είναι μια αξιόπιστη εταιρεία που δραστηριοποιείται στην αγορά εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας τις υπηρεσίες μας με επαγγελματισμό, αποτελεσματικότητα και κυρίως μ’ ασφάλεια, που είναι πρώτη μας προτεραιότητα, γι’ αυτό συμμορφωνόμαστε αυστηρά με όλα τα πρότυπα ασφαλείας και περιβαλλοντικής προστασίας, προσφέροντας ένα ασφαλές περιβάλλον στους πελάτες και τους υπαλλήλους μας.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 

 

 
ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΕΥΡΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Είτε σε νέα, είτε σε υπάρχουσα εγκατάσταση, αναλαμβάνουμε τη μελέτη, τοποθέτηση, αντικατάσταση και συντήρηση, εξασφαλίζοντας ένα αξιόπιστο, λειτουργικό και κυρίως ασφαλές αποτέλεσμα.

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Διαθέτουμε έμπειρους κι εξειδικευμένους επαγγελματίες που μπορούν να εξυπηρετήσουν ιδιωτικούς ή επαγγελματικούς χώρους άμεσα στη περιοχή της Χαλκίδας και γενικά σε Εύβοια, Βοιωτία κι Αττική.

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η συνέπεια, η ασφάλεια και η αξιοπιστία σε όλη την διάρκεια των εργασιών, ενισχύεται λόγω του σύγχρονου εξοπλισμού και της άριστης ποιότητας των υλικών που χρησιμοποιούμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θ’ ανταποκριθούμε άμεσα για ραντεβού ή για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ